Fotografen zijn de kers op de taart voor veel deelnemers van de de Autumn Desert Trail. Op deze pagina is informatie te vinden die handig kan zijn voor (nieuwe) fotografen. Maar ook voor de deelnemers omdat we een lijst bijhouden van de aanwezige fotografen, waardoor het nabestellen van foto’s makkelijker wordt.

Om enkele vragen te beantwoorden die wij per mail of chatbericht ontvingen:

  • Wij delen geen hesjes/armbanden uit aan fotografen (alleen vrijwilligers zullen knalgele hesjes dragen met de tekst Hippisch Drenthe Crew).
  • Fotografen hoeven zich niet te melden bij de organisatie.
  • Fotografen zijn vrij om in het hele gebied te fotograferen. Voorgaande jaren bevonden de fotografen zich voornamelijk op de zandvlakte (Kale Duinen), maar ook in het gebied om de Kale Duinen heen kunnen prachtige foto’s gemaakt worden.
  • Voor wat betreft de aanvangstijd: hierin ben je vrij. De eerste deelnemers starten om 9 uur. Ze hebben nog tijd nodig om naar het Drents-Friese Wold te rijden. Dus je bepaalt zelf hoe laat je een ideaal fotoplekje gaat uitzoeken.

Tip

Neem visitekaartjes mee die je aan de deelnemers kunt geven als je ze op de foto hebt gezet. Sommige deelnemers zullen hier om vragen, zodat ze weten waar ze de foto’s kunnen nabestellen.

Lijst met aanwezige fotografen

Wil je je aanmelden als fotograaf? Stuur een mail naar info@hippischdrenthe.com met je naam en de website/Facebookpage waar jouw foto’s nabesteld kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat de deelnemers een totaaloverzicht krijgen.